27-годишен мъж загина при тежка катастрофа край Варна

09:39, 25 дек 15 25 466 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
27-годишен мъж е загинал при катастрофа по пътя от Провадия за Дългопол, съобщиха за Topnovini.bg от Пътна полиция. Инцидентът е станал в четвъртък, 24 декември, около 22:30 часа. 27-годишният водач на автомобил "Пежо" е изгубил контрол над возилото, излязъл е извън платното за движение и се е блъснал в дърво. Вследствие на удара мъжът е загинал на място.

Още един тежък пътен инцидент е регистриран във Варненско около 3:15 часа тази сутрин в района над Аксаково, по пътя за Добрич, близо до село Изворско. 36-годишният водач също на лек автомобил "Пежо" е изгубил контрол над колата, излязъл извън платното за движение и отново се е блъснал в дърво. Вследствие на удара мъжът е пострадал тежко. Настанен е в болнично заведение с опасност за живота.

По двата случая има образувани досъдебни производства. Работата по изясняване на причините и обстоятелствата, довели до двете катастрофи, се изясняват.

И двата пътни участъка са прави и не се характеризират с концентрация на пътно-транспортни произшествия, отбелязват от полицията.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама