Сдружение „Смело сърце“ зарадва деца за Коледа

12:04, 25 дек 15 25 305 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Коледа за всички“ се проведе в клуб „Яворов“, съобщават организаторите. Сдружение „Смело сърце“ отново зарадва деца със специфични потребности, техните родители и връстници. Тази година бяха организирани от Сдружението такива тържества и в ОУ „Отец Паисий“ Русе и в Сдружение „Каритас“.

Повече от 90 деца получиха коледни пакети с лакомства и изненади. В организираната викторина те отговориха на въпроси, свързани с Коледните празници и обичаи. Всичко това се случи в партньорство със студентски клуб „Различни и равни“, а студентите от специалност „Социална педагогика“ на Русенския университет, в ролята на Снежанка, джуджетата и Дядо Коледа, раздадоха на послушните деца подаръците.

Студентите са бивши възпитаници на Гимназията „Елиас Канети“, с които Сдружението организира съвместно предишните детски коледни празници.

Сдружение „Смело сърце“ е регистрирано в обществена полза. Основата цел на неговата дейност е да подкрепи увереността на хората, в т.ч на децата със специфични потребности и да стимулира променено отношение на останалите към тях.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама