Шофьор блъсна пешеходец във Варна и избяга

10:06, 27 дек 15 25 386 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
59-годишен пешеходец е блъснат от неизвестен автомобил във Варна, съобщиха за Topnovini.bg от Пътната полиция. Инцидентът е станал на кръстовището на ул. "Отец Паисий" и бул. "Сливница" в събота, 26 декември около 17:20 часа. Мъжът е пресичал пътното платно, когато е бил блъснат от неизвестно моторно превозно средство. Вследствие на удара пешеходецът е получил контузия на коляно. Прегледан е в болница и освободен за домашно лечение.

Същия ден е регистрирана още една катастрофа с пострадали. Пътното произшествие се е разиграло в района на ул. "Девня" около 17:45 часа. 41-годишна водачка лек автомобил "Мерцедес" застига и блъска "БМВ". 

Вследствие на удара е пострадала шофьорката на първата кола, която е получила контузия на лявата ръка. Няколко месечно бебе, возещо се в "БМВ"-то е с контузия на главата. Пострадалите са прегледани в болница и освободени за домашно лечение. 

Още 15 катастрофи са регистрирани на територията на Варна за последните 24 часа. Пътните произшествия са се разминали с материални щети по превозните средства. 

Създадена е организация за контрол на входно-изходните точки. При необходимост ще бъдат предприети мерки за облекчаването на трафика, както и за увеличаването на пропускателната способност на най-натоварените участъци. Полицаите съветват шофьорите да спазват правилата за движение, да не употребяват алкохол и наркотици преди да седнат зад волана и да бъдат особено предпазливи. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама