Отцепилият се Бахри Юмер: Не може да седиш в „Сараите“ и да режеш глави

12:59, 27 дек 15 / Политика 25 873 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Областният лидер на ДПС в Кърджали Бахри Юмер, който е и един от подкрепилите вече бившия лидер на партията Лютви Местан, остана разгневен от случилото си в Движението в последните дни. Късно снощи пред БГНЕС той нападна остро, но индиректно, почетния лидер на ДПС Ахмед Доган.

„Разочарован съм, гневен съм от онова, което направиха с Лютви Местан. Не може така да се забиват ножове в гърба, не може да си седиш в „Сараите“ и да режеш глави“, коментира Юмер.

По думите е проявено „безчинство спрямо каузата, с която е създадено ДПС“. Той добави, че областната регистрация на партията е създадена в дома му и още тогава е предупредил, че ако учредителите се „отклонят дори на милиметър“ от каузата на Движението, той веднага ще напусне политическата сила, както и стана.

Според Юмер абревиатурата ДПС (Движение за права и свободи) вече е лишена от съдържание, а партията в този си агресивен образ е лишена от съдържание.

„ДПС брутално нарушава правата и свободите. Напускам омерзен, вече съм свободен човек“, каза още Бахри Юмер, като не отрече, че може да бъде създадена нова партия от отцепниците от ДПС.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама