Десетки се включиха в коледния празник на Владо Николов (снимки)

15:47, 27 дек 15 / Спорт 25 617 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Десетки деца от 5 до 17 годишна възраст се включиха в коледния празник организиран от капитана на националния ни отбор по волейбол Владимир Николов. Младите спортисти са от школата на волейболиста.

В празникът, който се провежда в зала „Христо Ботев“, се включиха и родители и близки на малките спортисти. Те напълниха трибуните на залата, за да изгледат няколко волейболни срещи между различните възрастови групи в школата.

„Преди мача на националния отбор с Франция разбрахме, че Владо Николов ще прави школа. Бяхме много щастливи цялото семейство и най-вече малкия, който много е ентусиазиран от тренировките“, сподели една от майките, дошла да гледа детето си.

Коледното тържество на школото започна в 12:00 часа и ще продължи до 17:00, като всички участници ще получат награди за усилията, които полагат в тренировките. Гвоздеят на програмата е мач, в който един срещу друг ще се изправят сборен отбор на Владо Николов и на училището срещу ВИП-състав, предвождан от спортната звезда на БНТ Сашо Йовков.

След срещата пък всички ученици ще получат календари за 2016 и специална снимка с волейболния ни национал, която ще бъде правена на момента.

Волейболната школа на Владо Николов стартира преди в началото на ноември. С децата се занимават трима треньори, като и националът показва умения на младежите. В момент в школата тренират 250 деца. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама