"Голямото прибиране" се оказа не толкова голямо

19:24, 27 дек 15 25 382 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Въпреки че се очакваше днес в София да се приберат хиляди хора след коледните празници, след четирите почивни дни на входовете на столицата, както и в центъра на града нямаше задръствания и засилен трафик. От Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ) коментираха пред София topnovini.bg, че денят е минал без напрежение, като обясниха, че и в момента движението не е натоварено.

„Абсолютно нормален е трафикът, както по магистралите и първокласните пътища, така и в самия град. От МВР също ни потвърдиха, че движението се извършва без проблеми“, обясниха от АПИ.

От началото на деня са станали над 20 пътнотранспортни произшествия, като само едно от тях е по-сериозно, обясниха от полицията пред София topnovini.bg. Те допълниха, че както обикновено са мобилизирали екипите си специално за днес, защото са очаквали наплив от прибиращи се столичани.

От МВР си обясняват безпроблемния трафик с това, че преди Нова година повечето хора са решили да си починат, вместо да пътуват. Въпреки това полицията е подготвена за извънредни ситуации до края на деня.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама