Убийствени Тарантино награди в конкурса "Омразната осморка"

22:28, 27 дек 15 / Култура 25 584 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Интересно и творческо предизвикателство отправиха към киноманите от „Форум филм България“. Конкурсът е озаглавен „Омразната осморка“, както се казва и новата лента на режисьора Куентин Тарантино, чиято премиера за България ще бъде на 8 януари.

Участниците в конкурса трябва да предложат идея за заглавие на следващи филм на Тарантино или да създадат плакат за предстоящата премиера на „Омразната осморка“. От „Форум филм България“ подчертават, че най-оригиналните и креативни идеи ще спечелят „убийствени Тарантино награди след празниците“.

Кандидатурите трябва да съдържат предложение за заглавие на филма, придружено от кратка обосновка защо участникът смята, че неговата идея е подходяща. За кандидатите, които ще изработят плаката за „Омразната осморка“ условията са да има и българското заглавие на филма, както и текста: "8 януари в кината" и "Не идваш без дяволски добра причина".

Организаторите подчертават, че по-креативните кандидати могат да участват в конкурса с повече от едно предложение. Победителите в конкурса ще бъдат избрани на специално Тарантино парти в началото на януари.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама