Температурите за Нова година в Бургас падат с около 10 градуса

07:44, 29 дек 15 25 406 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Рязко застудяване трябва да очакват бургазлии на 31 декември. Минималните температурите през последния ден на 2015 г. ще са между минус 3 и 6 градуса, а максималните около 1 градус, показа справка на Topnovini.bg на сайта на Националния институт по Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) при БАН. Валежи от сняг засега не се очакват.

Още днес в Бургас ще се усети чувствителна разлика в температурите от последната серия слънчеви дни. По Черноморието облачността ще е значителна, като на места е възможно да има валежи от дъжд. Ще се появи умерен вятър от север-североизток, който ще се усилва и с него ще нахлува студен въздух. Максималните температури ще са между 7 и 10 градуса. Вълнението на морето ще е 2 – 4 бала. Температурата на морската вода ще бъде 9 – 11 градуса.

Студът обаче няма да трае дълго и след около седмица пак ще е топло навън, прогнозират синоптиците. Най-студени в цялата страна ще бъдат дните 31 декември, 1 и 2 януари. След това живакът в термометрите отново ще се покачи.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама