Варненец иска наказания за екстремни мотористи

09:20, 29 дек 15 25 475 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Клип на мотористи с костюми на дядо Коледа, каращи екстремно по основни варненски булеварди, се споделя в социалните мрежи. За видеото сигнализира варненец, пожелал анонимност, който е изпратил кадрите до КАТ и настоява водачите да бъдат наказани.  Той посочва няколко нарушения на любителите на силните емоции - видимо превишаване на скоростта, преминаване през кръстовище на червено, каране без ръце и на задна гума, както и в насрещната лента.

На две места в 4-минутния клип се виждат патрулни полицейски коли, а видеото е озаглавено "Коледни кантарчета” и може да бъде видяно на: https://www.facebook.com/bon.bona.90/videos/vb.1554531754/10208542815638595

"Това са самовлюбени егоисти, които смятат че всички трябва да им търпят простотиите, демонстрациите, зверския шум и т.н. Живял съм до пътя за Златните и през лятото вечер не може да се спи от такива. Полицията не взема никакви мерки въпреки сигналите, които сме подавали”, пише варненецът. Той припомня катастрофата, при която Лора Казанлиева бе прегазена на пешеходна пътека, както и инцидентът в понеделник, 28 декември, на пътя Варна - Златни пясъци, при който на място загина 27-годишен моторист.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама