Общинският съвет на Младежкото ДПС в Разград подкрепи речта на Доган

11:06, 29 дек 15 / Политика 25 392 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Ръководството на Общинския съвет на Младежкото ДПС в Разград разпространи декларация, с която изразява подкрепа от речта на Ахмед Доган и решенията, взети на последното заседание на Централния съвет на ДПС.

В декларацията се посочва, че ПП “Движение за права и свободи” от основаването си през 1990 г. до сега, е била независима обществено-политическа организация, която зачита правата и свободите на всички български граждани, в съответствие с Конституцията и нормативните актове на Република България.

 „Младежко ДПС-Разград, като част от дълбоките „корени“ на нашето „вековно дърво“, в стремежа си да съхрани и надгради постигнатото за развитието и утвърждаването на ДПС, доказа и ще продължава да доказва висотата на постигнатите до момента позиции”, заявяват младите депесари.

„Ние, младежите, „Авангардът“ на ДПС Разград с настоящата декларация изразяваме своето възхищение и гордост от смелата Ви гражданска позиция, изразена във Вашата справедлива реч изнесена на 17 декември и заявяваме, че заставаме зад взетите от Вас и ЦС на ДПС решения за възобновяване на ПП ДПС, в името на националните интереси на РБългария и сигурността на българските граждани”, се казва още в декларацията.

„Особено тревожно за нас е, че не се взема ясна позиция за доброто развитие на нашата страна, но и радостното за нас е факта, че Вие сте единственият български политик, който има зрял политически разум, на който му „пука“ за България, и който не би позволил да бъдат потъпкани интересите на страната в която живеем, в която са живели и нашите деди”, заявяват от МДПС в Разград. Те считат, че с речта си Доган е събудил голяма част от обществото, което според тях е било заспало в „дълбок сън“.

Общинското ръководство на Младежкото ДПС в Разград настоява сега и за в бъдеще да не се допуска компромис в името на правата и достойнството на всички български граждани, независимо от етническата принадлежност, за следване на националната политика.

„С тази декларация изразяваме благодарността, гордостта и единството ни, за това, че Вие публично пред цяла България, Изтока, Запада и пред цял свят за пореден път доказахте, че сте достоен български политик, който защитава интересите, правата и свободите не само на Вашите избиратели и младежта, а на всеки един гражданин на Република България. Ние сме с Вас и се гордеем с Вас”, се заявява в декларацията на  Общински съвет на Младежко ДПС-Разград.

 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама