„Спаси София“ показа нов безобразен ремонт, този път на Витоша

16:08, 29 дек 15 25 338 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Неправителствената организация „Спаси София“ съобщава за ново безобразно изпълнение на важни за ‪‎София‬ обекти, както и на поредното крайно съмнително харчене на обществени и европейските пари.

Този път възложител е Природен парк „Витоша“ (с принципал Mинистерство на земеделието и храните), а "жертвата" е пътека от „Златните мостове“ до х. Кумата и Конярника. Хвърлените пари на вятъра са 304 208 лв, а на страницата си във „Фейсбук“ от организацията са публикували актуални снимки.

Според „Спаси София“ ремонтът е приключен през май 2015 г., но само седем месеца по-късно резултатът е подобен на трамвайното трасе по бул. „България“ - разпад, нулева поддръжка и изключително нефункционално и непрофесионално изпълнение на ремонтните дейности.

От организацията очакват отговор от МЗХ, ПП „Витоша“ и Европейската комисия в България и разчитат, че сигналът, който граждани подготвят, ще получи адекватен отговор, а виновните ще си понесат последствията.

„Призоваваме Ви да се интересувате от това какво се случва в средата около вас, да сигнализирате отговорните институции и да изисквате качество, спазени срокове и последваща поддръжка“, се казва още обръщението на „Спаси София“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама