Фолклорен клуб „Хорце” с концерт за Илко, вече събраха 7 хиляди лева

08:38, 02 апр 16 25 308 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Преди благотворителния концерт в помощ на 25-годишния Илко Панайотов от Добрич тази вечер, вече са събрани 7 000 лева, които ще бъдат преведени по сметката му, съобщиха от фолклорен танцов клуб „Хорце”, които организират концерта. „Благодарим ви, приятели, че се включихте в нашата благотворителна кауза! БЛАГОДАРИМ от наше име, но най вече от името на Илко и неговото семейство”, посочват от „Хорце”.

Концертът е тази вечер от 18 часа в зала "Добротица". На входа ще има кутия, където всеки може да дари още средства, които ще бъдат добавени към събраната сума.

В концерта ще участват фолклорен танцов клуб "Хорце" с главен художествен ръководител Севдалина Атанасова и народната певица Галина Дурмушлийска. Съорганизатори са още Община град Добрич и народно читалище "Йордан йовков-1870 година".

На 31 юли 2014 година  Илко претърпява пътно-транспортно произшествие, след което остава в будна кома. Надеждите сега са свързани с Военноморската болница във Варна.

Илко ще бъде приет там на 8 април за процедури с барокамера и рехабилитация. Търсят се алтернативи и в Германия - отново за интензивна рехабилитация.

Последното ЕЕГ на Илко показало, че е започнал да излиза от будната кома, което дава надежда за неговото състояние.

 

Дарителска сметка:

IBAN: BG85RZBB91551006555029

BIC: RZBBBGSF

Титуляр:

ILKO RADOMIROV PANAYOTOV

или Pay-Pal: [email protected]

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама