Хандбал, карате и баскетбол през уикенда в Бургас

08:53, 02 апр 16 / Спорт 25 329 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Хандбал, карате киокушин и баскетбол ще могат да наблюдават любителите на спорта в Бургас през този уикенд.

Арена на хандбалните емоции ще стане зала „Младост“ в к-с „Славейков“. В събота и неделя там ще се проведе 23-ото издание на традиционния турнир за купа "Димитър Гурбалов". Той е за деца до 12 и до 14 години. Официалното откриване е днес от 12:00 часа.

Мъжкият отбор на "Фрегата" ще играе мач от първенството по хандбал в "А" група. В 15:00 часа днес бургазлии се изправят срещу студентите от НСА.

Същия ден в зала "Бойчо Брънзов" в к-с „Зорница“ ще се проведе държавното първенство по карате киокушин за деца от 5 до 13 години. Организатор е клуб "Киокушин Спирит". Официалното откриване е в 13:00 часа. Награждаването е планирано за около 17:00 часа. За отличията ще спорят 170 млади каратеки.

Зала "Бойчо Брънзов" ще бъде домакин и на мач от шампионата във втората петица на мъжката баскетболна група. Бургаският "Делфин" ще посрещне лидера БПК"Академик" - София. Това дерби е в неделя от 17:00 часа.

Водачът в класирането "Академик" е с актив от 13 точки (6 победи и 1 загуба). "Делфин" заема трето място с 11 точки (4 победи и 3 загуби).

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама