„Шумен 98” с рутинна победа над „Ники спорт” Сливница

17:26, 02 апр 16 / Спорт 25 344 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Отборът на „Шумен 98” записа очаквана победа над гостуващя в зала „Плиска” състав на „Ники спорт” Сливница. Шуменки победиха с 32:20 /16:11/.

Гостенките от Сливница успяха да бъдат равностойни само в първите минути на мача. След равенството 6:6 домакините от „Шумен 98” започнаха да трупат аванс и на полувремето се оттеглиха с 5 гола преднина – 16:11.

През втората част „Шумен 98” продължи да играе спокойно и дори си позволи куп пропуски пред вратата на гостите, която бе и добре пазена от бившата състезателка на „Васил Левски” Нови пазар Виктория Маринова. За „Ники спор” добра игра направи и и още една състезателка от школата ан нови пазар – Жанета Найденова.

В средата на второто полувреме шуменки направиха разлика от 10 гола, която „Ники спорт” нямаше сили да стопи и шуменки заслуженоспечелиха с 32:20.

Мачът срещу „Ники спорт” бе и генерална тренировка за шуменския състав за следващата среща от първенството. Другата събота в зала”Плиска” „Шумен 98” посреща лидера в класирането в А група „Свиленград-ПУ”.

За „Шумен 98” срещу гостите от Сливница най-резултатна бе Кристина Сабо с 14 гола.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама