Добромира Тошева е новият председател на БСП в пловдивския район „Тракия“

17:47, 02 апр 16 25 509 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Добромира Тошева беше избрана единодушно от делегатите на 9-та районна конференция на социалистите за председател на БСП в район Тракия“.

„За мен единствената алтернатива за успешно развитие на страната е реализирането на  лява социална политика. БСП е гарант за справедливо и социално общество и аз ще остана вярна на тези нейни идеи. В бъдещата ми работа ще се ръководя от тях и от желанието за сплотяване на организацията и за разширяване на нейното влияние сред жителите на район Тракия“, каза новоизбраният председател на БСП.

Делегатите обсъдиха настоящата политическа обстановка в страната и Европа, миграционната вълна и заплахата пред България. Според  тях в момента  управляващата коалиция се стреми с безкрайни режисирани скандали да отвлече общественото внимание от истинските въпроси от дневния ред на обществото. Социалистите не подминаха и въпросите за безработицата, отменените обществени поръчки, текущите корупционни скандали и здравната реформа. Конференцията прие позиция по обсъдените въпроси, която ще бъде изпратена  на НС на БСП.    

Деловата работа продължи с избори на делегати за 49-я Конгрес на БСП, доверие да представляват организацията бе гласувано на досегашния председател на структурата  Атанас Петков и на новоизбрания -  Добромира Тошева.

За председател на Националния съвет на БСП са номинирани Атанас Петков, Георги Гергов, Корнелия Нинова, Красимир Янков и Михаил Миков. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама