Преизбраха Стефан Йотов за лидер на АБВ Хасково

07:59, 03 апр 16 / Политика 25 655 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Стефан Йотов бе преизбран за областен председател на АБВ Хасково. Това стана на областната отчетно-изборна конференция вчера. Избран бе и 13-членен областен съвет. В него влизат представители от всичките 11 общински организации на ПП АБВ на територията на региона.

За председател на Гражданския съвет бе избран Ангел Виделов от Димитровград.

„ Хасковска област е единствената, в която във всяка община има изградени не само общински структури, но и женски клубове, граждански организации, а до края на април ще бъдат регистрирани младежките общински организации и клубове и ще бъде проведена Учредителна Областна младежка конференция”, каза Стефан Йотов. И допълни, че заслугата е на всички членове, които с ентусиазъм и авторитет са успели да привлекат качествени хора, които работят всеодайно за каузата АБВ”.

 „Като лява политичеса формация АБВ има своите ясни приоритети и същевременно като българска политическа партия ние имаме отговорността да търсим съгласието, експертността, надпартийните и дългосрочни решения, особено във важни за обществото проблеми. Ние поехме политическата отговорност, проявихме лидерство и показахме, че левите формации могат да бъдат генератор на нащионално съгласие и национална отговорност”, каза още Стефан Йотов.

Гост на областната конференция бе д-р Емил Кало, секретар по кооалиционната политика на ПП АБВ.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама