Община Кубрат търси изпълнител за ремонт на четвъртокласна пътна мрежа

10:41, 03 апр 16 25 239 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Община Кубрат търси изпълнител за ремонт на четвъртокласната пътна мрежа и асфалтови настилки на територията на общината, съобщават от местната управа.

Дейностите включват извършване на строително – ремонтни работи с цел достигане на нормална експлоатация и добро техническо състояние на пътна и улична мрежа и елементи на техническата инфраструктура; доставка и влагане на необходимите строителни материали и продукти към строежите; извършване на необходимите изпитвания, лабораторни изследвания и отстраняване на проявени дефекти през гаранционните срокове. Строително-монтажните работи за всеки подобект ще се възлагат поотделно.

Максималната прогнозна стойност на поръчката е до 2 600 000 лева. Максималният срок за изпълнение е четири години, считано от датата на подписване на договора.

Финансирането ще бъде осигурявано поетапно, в зависимост от постъпилите в бюджета на общината средства за ремонт на улици, общински пътища и техническа инфраструктура на територията на Кубрат и населените места на общината. Заплащането на строителните и ремонтни работи, предмет на настоящата обществена поръчка, ще се извършва въз основа на протокол за действително извършени и приети строително-ремонтни работи.

Офертите на кандидатите се приемат до 4 май, а ще бъдат отворени на 5 май в Общината.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама