Владимир Николов: Държавата е абдикирала от проблемите на хората

12:32, 03 апр 16 / Политика 25 303 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Държавата е абдикирала от проблемите на хората. Това заяви по време на дискусията на "Има ли алтернатива сегашното управление?" председателят на "Партията на зелените" Владимир Николов, предаде репортер на София Topnovini.bg.   "ГЕРБ са на власт благодарение на всички нас, а дали имат алтернатива, зависи отново от всички нас. Вината си е изцяло в нас, щом позволяваме ГЕРБ да управлява за втори път. Работим на парче с програми от година-две напред. Нямаме ясна визия за бъдещето", категоричен бе Николов. 

Той подчерта, че трябва да се наблегне на тези неща и да се помисли и за използването на качествените хора във всяка една област. Според него обаче, за да се случи едно такова обединение, трябва да приключат с егото си. 

Депутатът от БСП Георги Божинов допълни, че е дефиниран ясно въпросът - коя е тази политика, която ще даде за България и българина по-добри резултати. Според него новото управление трябва да започне с простата максима - целият разполагаем публичен ресурс ще отива за постигане на обществено значими цели. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама