„Ден на отворените врати“ организира Областният информационен център

12:11, 11 апр 16 25 245 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Областният информационен център в Добрич организира „Ден на отворените врати“, като част от националната кампания „Успешни ЗАЕДНО“. Срещата ще се проведе днес от 10 часа в базата на фирма „Скитиа 1 ГТ“ ЕООД в Генерал Тошево.

Модератор на събитието е Областният информационен център. Ще бъде представен проект „Подобряване условията на труд в  Скития 1 ГТ" ЕООД, финансиран по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“.

Екипът на ОИЦ ще запознае присъстващите с европейското финансиране за бизнеса през 2016 г. Ще бъдат представени и възможности за достъп до финансови инструменти в подкрепа на малкия и среден бизнес“ от Калоян Николов – мениджър подпомагане на продажбите за Североизточен регион къч дирекция „Малки и средни предприятия“. С възможностите за  подпомагане на земеделските стопани по мерки от ПРСР 2014 - 2020 " по мярка 6.3 "Стартова помощ за малки земеделски стопанства" ще запознае присъстващите Маринела Георгиева – главен експерт–координатор инженер по животновъдство към Национална служба за съвети в земеделието – офис Добрич. След това ще се състои дискусия относно опростяване на достъпа до Европейски структурни и инвестиционни фондове.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама