Спипаха съпрузи с незаконни цигари в Бургас

12:17, 11 апр 16 25 354 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
44-годишната Р. К и съпругът й – К .К, на 51 години, и двамата от Бургас, са били спипани с незаконни цигари, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР. Акцията е била осъществена на 7-ми април от служители на отдел „Икономическа полиция“ и Пето районно управление.

Първоначално полицаите са извършили проверка на лек автомобил „Сеат Ибиза“, с бургаска регистрация, управляван от Р. К. В багажника на колата са били открити и иззети 15 000 къса цигари без акцизен бандерол, а на задната седалка още 5 000 къса цигари, също без бандерол.

След това ченгетата са проверили и автобаза, стопанисвана от К. К., която се намира в Северната промишлена зона на Бургас по пътя за кв. „Лозово“. Там са намерени още 32 580 къса цигари / различни видове, без акцизен бандерол/ и 10 пакета нарязан тютюн, отново без бандерол. Открити са също и 1 150 литра дизелово гориво, както и 135 литра бензин, съхранявани в съдове с различна вместимост, към които са свързани измервателни уреди за зареждане - пистолети и броячи.

Работата по случая продължава.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама