Хотел „Перла“ в Созопол излиза на търг за близо 300 хил. лв.

12:21, 11 апр 16 25 407 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Хотел „Перла“ в Созопол излиза на първи публичен търг, показва справка на Topnovini.bg. Причината е дълг на собствениците Веска Янкова Ангелова и Анелия Янкова Атанасова към Банка ОББ. Върху имота има вписани две договорни ипотеки в полза на банката, както и вписана възбрана в полза на взискателя АНКОЛ ЕООД. Хотелът е обявен за публична продан от частния съдебен изпълнител Делян Николов. Началната цена е 286 162.50 лева.

Търгът ще се проведе от 9 април до 9 май в Районен съд – Бургас. Отварянето на наддавателните предложения и обявяването на евентуален купувач ще бъде на 10 май на същото място.

Хотел „Перла“ се намира на ул. „Виа Понтика“ № 35 в местността Буджака. Той е в непосредствена близост до морския бряг и плажната ивица, с панорамна гледка към морето.

Хотелът е на три етажа, със стандартно изграден скатен, керемиден порив и водоотвеждане, с положена външна топлоизолация и поставена фасадна минерална, силикатна мазилка. Изграден е външен басейн с обем 80 куб. м. Вертикалната планировка е изпълнена с настилка от базилтови плочки, гранитогрес и зелени площи с декоративна растителност.

Санитарните възли са облицовани с фаянс и теракот, оборудвани са с моноблок, мивка със смесителна батерия, душбатерия, окачен таван и аксесоари. Във всички хотелски стаи са монтирани климатици.

Сградата е със седем слънчеви колектора и два бойлера с вместимост по 300 литра за снабдяване на стаите с топла вода. Хотелът не разполага с асансьор.

В някои от стаите, както и в коридора на последния етаж, се наблюдават следи от течове, влага и мухъл.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама