Шефът на СДВР е убеден, че няма чадър над наркоразпространителната мрежа у нас

12:23, 11 апр 16 25 244 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Няма как да има чадър над наркоразпространителни мрежи. Това обяви началникът на СДВР комисар Младен Маринов във връзка с акцията в „Студентски град“ в София, където бяха задържани седем души за разпространение на наркотици.

„Акцията беше планирана. Въпросното лице беше следено в продължение на два месеца. Въпреки сложността на задачата, служителите се справиха“, отбеляза Маринов. „Седем лица бяха задържани, но само две останаха в ареста. По случая работихме от два месеца. Сигналите започват от лице, което разпространява наркотиците“, добави директорът на СДВР.

Маринов подчерта, че когато има подаден сигнал той се проверява без значение кой ще бъде засегнат. Шефът на СДВР се обърна към хората, които имат подобно сигнали и ги призова да се обадят в СДВР. „В конкретния случай се работеше по конкретното лице. Не се е споменавало заведение“, убеден е той.

Шефът на СДВР съобщи също, че курсантът от Академията на МВР, който е бил шофьор на пътя, няма да продължи обучението си, защото имало система, която цели да отсее подобни кандидати, но било възможно и да се направи пропуск. „Това не е нормално поведение от човек, който се стреми да стане полицай“, категоричен е Младен Маринов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама