Кметове настояха за засилено полицейско присъствие в малките населени места

12:25, 11 апр 16 / Политика 25 278 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Кметове от община Плевен настояха за засилено полицейско присъствие в малките населени места. Това стана по време на работна среща, в която участваха областният управител Ралица Добрева, ръководството на ОД на МВР - Плевен и представители на Сдружението на кметовете на кметства в Община Плевен.

На срещата бяха обсъдени конкретни въпроси, поставени от кметовете, касаещи битовата престъпност, незаконните превози, съмненията за ползване на фалшиви шофьорски книжки (издадени в чужбина - бел. пресцентър), незаконната сеч и преминаването на тежка техника през населените места.

Акцент бе поставен върху засиленото полицейско присъствие, особено в късните часове на денонощието.

Ръководството на ОДМВР, в лицето на директора комисар Георги Григоров и неговия заместник Стоян Стоянов, декларира готовност за съдействие, проверка и мерки по конкретни казуси и преписки.

Изразена бе тезата, че със смяната в ръководството на РПУ се цели подобряване на полицейската работа, което по думите на заместника на ОД на МВР Стоян Стоянов ще доведе и до осигуряване на по-голяма сигурност и в малките населени места на Община Плевен.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама