Пиян и въоръжен шофьор избяга, след като блъсна пешеходка

13:17, 11 апр 16 25 274 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Пешеходка на 38 години е била блъсната от солидно почерпен шофьор, който в автомобила си държал ловна пушка и боеприпаси, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Добрич.

На 10 април, около 3:00 часа е получено съобщение за възникналото пътно произшествие в с. Спасово с ранен пешеходец. На място е установено, че лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация, управляван от 37-годишния И.И. от селото е блъснал 38-годишната пешеходеца А.А., също от с. Спасово, след което избягал от местопроизшествието.

Пострадалата е настанена в МБАЛ Добрич с травма на главата и долни крайници, без опасност за живота.

Около 4,30 часа в местността лозята с. Минково край Добрич са открити автомобилът и шофьорът му. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,75 промила в издишания от водача въздух. В автомобила са установени и иззети по надлежния ред едноцевна ловна пушка и боеприпаси, като водача на МПС не представя надлежно разрешение за притежанието им.

В хода на работа е извършена проверка на частен дом в село Спасово, обитаван от И.И., където са установени и иззети други 19 броя патрони за ловно оръжие. С полицейска мярка за срок от 24 часа И.И. е задържан в Първо РУ МВР Добрич. Работата по случая продължава.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама