"Дунав" може да си осигури промоция в елита преди края на сезона

14:05, 11 апр 16 / Спорт 25 376 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Още 3-4 мача и ще си свършим работата на 100%". Това заяви старши треньорът на "Дунав" Веселин Великов.

"Драконите" победиха "Оборище" с 1:0 на негостоприемния стадион "Орчо войвода" с гол на Диян Димов в мача си от 22-ия кръг на втория ешелон.

"В Панагюрище беше истинска битка и ние за пореден път доказахме, че заслужаваме да сме на първото място в "Б" група. Надиграхме домакините. Въпреки лошия терен, създадохме повече положения и логично победихме, а там "Поморие" и "Локомотив" Горна Оряховица дори не взеха точка", коментира Великов.

Той отчете и една неприятна новина въпреки успеха в Панагюрище. Младежкият национал Юлиан Ненов е с подут глезен след мача и по всяка вероятност ще пропусне предстоящия двубой на "драконите".

На 16 април, събота, от 16 ч. на Градския стадион в Русе те посрещат "Банско".

"Мислим вече за следващите мачове. Имаме домакинство на "Банско", гостуване на "Локомотив" Мездра и след това два домакински мача - срещу "Добруджа" и "Септември" Симитли. Трябва да проведем както трябва тези срещи, без разбира се да подценяваме съперниците. Наясно сме, че няма да ни е лесно, но ако победим, на 100 % сме в "А" група", заяви още старши треньорът на "Дунав".

Междувременно вече стартира предварителната продажба на билети за мача с "Банско".

Те вече са достъпни с цена 4 лв. в магазин "Big Boys" на ул. "Ангел Кънчев" 23, в обектите на "Фаст маркет" на ул. "Петко Д. Петков" 3 и "Плиска" 94, както и в магазин "Sportlic" на бул. "Цар Фердинанд" 3 до 16 ч. на 15 април, петък.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама