СДВР задържа мъж с наркотици в колата (снимки)

15:34, 11 апр 16 25 344 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Столичната полиция задържа млад мъж, в чиято кола са намерени наркотични вещества. Акцията се проведе в района на бившия хотел „Плиска“.

Полицията се е опитала да задържи мъжа в района на Окръжна болница, където той изхвърлил определено количество трева от колата си", разказа едно от поемните лица. Мъжът е избягал от там с "Мерцедеса" си. Гонката продължила до локалното платно на бул. "Цариградско шосе" срещу бившия хотел "Плиска". На предната седалка до шофьорското място е имало малко количество разхвърляна трева, каза още поемното лице Чавдар.

След обиск на автомобила със софийска регистрация, той беше запечатан, а задържаният беше отведен за разпит в обект на известна верига супермаркети. На мястото имаше няколко полицейски автомобила, но движението в участъка не беше отцепено.

За операцията пред София Topnovini.bg потвърдиха от пресцентъра на СДВР, но не пожелаха да дадат повече информация за това с какво е свързана и до кога ще продължи. Те обясниха, че до утре ще бъде оповестена по-подборна информация за случващото се.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама