Откриват нови спортни площадки в Бяла за Великден

16:31, 11 апр 16 / Спорт 25 259 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Над 11 000 лева влага Община Бяла в нови спортни площадки с оглед подобряването на базата за спорт. Очаква се официалното откриване да стане в празничните 4 дни за Великден.

Народният представител от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе Пламен Нунев инспектира днес изграждането на новите спортни площадки на територията на града, съобщава прес центърът на партия "ГЕРБ". Депутатът е дал висока оценка за качеството на изпълнение на терена за стрийтфитнес заедно с кмета на Община Бяла Димитър Славов и заместника му Евгени Димов. 

В края на месец май ще бъде готова още една спортна площадка, на стойност около 100 хил. лева. Модерните съоръжения в нея ще могат да се ползват от всички жители, а също така и по време на часовете за физическо възпитание от учениците на ОУ „П. Р. Славейков“ – Бяла, е коментирал кметът.

По–късно през деня народният представител е посетил и пречиствателната станция за отпадни води в Бяла, която е завършена и представлява част от проект „Интегрирано управление на водите на територията на гр. Бяла, област Русе – етап I“. Същият е на стойност 41 124 157 лв., като 32 124 343 лв. представлява европейското финансиране по Оперативна програма „Околна среда“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама