Млади русенски гласове впечатлиха "България търси талант"

17:28, 11 апр 16 / Култура 25 377 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Елица Камбурова и сестрите Мирела и Пресияна Димитрови от Русе впечатлиха журито и си спечелиха място сред най-добрите на полуфиналите в телевизионния формат "България търси талант".

6-годишната Елица вдигна на крака Асен Блатечки, Михаеила Филева и Любен Дилов - син с песента "Камино". "Много дълго ще ти се налага да даваш автографи. Няма такова чудо като това", бяха сред най-честите определения на изпълнението на момичето, което е от Тутракан, но е солистката от Детска вокална група "Слънце" към Общински детски център за култура и изкуство - Русе с ръководител Наталия Константинова.

Представителите на журито не пестиха комплименти и за двете сестри, които се явиха поотделно. Както вече писахме техните таланти се школуват при вокалния педагог от Горна Оряховица Аделина Колева, известна като "ковачът на музикални звезди".

"Това шоу е създадено за хора като теб", сподели Асен Блатечки след изпълнението на "I Surrender" на Селин Дион от 14-годишната Пресияна.

Публика и жури аплодираха дълго и изпълнението на "At Last" на Ета Джеймс на 16-годишната Мирела. "Уникална си. Ти дори надмина очакванията на хората", споделиха Блатечки и Ицо Хазарта.

Обявеният първоначално формат предизвика дилема коя от двете сестри да продължи, като всяка от тях без да се замисля заяви готовност да се откаже в полза на другата. Това обаче в крайна сметка не се наложи и те продължават напред към полуфиналите като дует.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама