Задържаните за разпространение на наркотици в "Плаза" остават в ареста

18:35, 11 апр 16 25 300 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Спецсъдът остави в ареста задържаните за разпространение на наркотици Игнат Ханджиев и Марио Маринов, които бяха задържани в столичната дискотека "Плаза", съобщава БТВ.

Първоначално бяха арестувани 7 души за разпространение и продажба на наркотици, но петима бяха освободени. Сега в ареста се намират Игнат Ханджиев, управител на заведението, и Марио Маринов, сочен за дилър.

Според обвинението има достатъчно доказателства за продажба на наркотици. На място са намерени около 20 дози кокаин. Защитата на арестуваните твърди, че в дискотеката няма нито ВИП стая за продажба и употреба на наркотици, нито такова количество кокаин.

Адвокатите на Ханджиев поискаха той да бъде освободен, тъй като в деня на акцията е починал баща му. Искането не беше прието от съда, според който има опасност двамата да извършат ново престъпление. Решението подлежи на обжалване.

Мярката на Маринов и Ханджиев трябваше да се гледа на 10 април от Софийския градски съд. Производството обаче беше прекратено, а материалите изпратени на Специализираната прокуратура, заради данни за организирана престъпна група.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама