Започва обучение "Устойчив туризъм по Дунав" в Русе

10:42, 12 апр 16 25 215 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
ТД Приста организира обучение за устойчив туризъм по Дунав, насочено към местни общности и хора, обединени от общи интереси в посока подобряване на предлагането на различни туристически услуги в Дунавския регион на област Русе.

Обучението се състои от цикъл от 6 лекции за развитие на туризма в Дунавския регион, лектор ще бъде Михаил Михов – експерт по туризъм на свободна практика. Лекциите ще се проведат от  12 до 26 април вкл., като 5 от тях ще се състоят в клубното помещение на ТД Приста (гр. Русе, ул. Княжеска 1) всеки вторник и петък от периода, а една ще бъде под формата на екскурзоводска обиколка из града.

Първата лекция ще се проведе днес, 12 април, от 18,30 ч. в клубното помещение на ТД Приста, съобщават организаторите.

Преминалите през обучението ще получат задълбочена и полезна информация за възможностите за развитие на устойчив туризъм в Дунавския регион. Ще бъдат разгледани конкретни възможности и незаети ниши в предлагането на услуги в региона.

Завършилите курса ще имат обогатена обща култура в туризма и потенциал за по- голяма реализация като местни водачи, като накрая на обучението ще бъдат раздадени съответно такива сертификати от името на ТД Приста Русе за присъствалите на над 2/3 то занятията. Участниците ще получат и онлайн и печатни материали по разглежданите теми, съобщават още организаторите.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама