Дни на кариерата за завършващите студенти организира Факултет „Бизнес и мениджмънт“ на РУ

11:09, 12 апр 16 25 335 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Факултет "Бизнес и мениджмънт" на Русенския университет организира Дни на кариерата 2016 за своите завършващи студенти. Инициативата включва няколко събития, насочени към професионалната ориентация и успешната трудова реализация на завършващите бакалаври и магистри от факултета, съобщават от РУ "Ангел Кънчев".

Днес, 12 април, от 14:00 часа аула 2.101 на Русенския университет ще се проведе тренинг за професионална ориентация „Ориентиране в тъмното”.

Събитието включва интерактивни занимания със студентите (презентации и игри), целящи усъвършенстване на знанията и уменията им за кандидатстване за работа – попълване на автобиография, разработване на мотивационно писмо и поведение при интервю.

Модератори на тренинга ще бъдат експерти от практиката – мениджъри, експерти по подбор на човешки ресурси и преподаватели от Катедра „Мениджмънт и бизнес развитие”.

На 14 април от 11:00 часа, аула 2.101 ще се състои традиционната Среща на студентите с работодатели, на която пред работодателите ще бъдат представени специалностите, по които се извършва обучение и годишния Алманах на завършващите студенти на Факултет „Бизнес и мениджмънт”.

Повече подробности са публикувани тук.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама