„Продиджи“ забиват в Бургас на 13 август

14:42, 12 апр 16 / Любопитно 25 676 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Знаменитата британска група „Продиджи“ отново пристига в Бургас. Бандата ще е хедлайнер на фестивала Summer Chaos, който ще се проведе на стадион „Лазур“. Организаторите съобщиха, че една от най-емблематичните групи в света, бащите на биг-бийта и „чудото” на съвременната сцена ще излязат пред почитателите си в морския град на 13 август (събота) от 20:00 часа.

Това ще е третият концерт на „Продиджи“ в Бургас, британците вече два пъти гостуваха на Spirit of Burgas. Предстоящото им участие на Summer Chaos 2016 е част от настоящото турне на бандата в подкрепа на последния им албум „The Day Is My Enemy” (2015), което ще премине през Северна и Южна Америка и Европа.

„Продиджи“ ще пристигнат у нас в състав Лиъм Хаулет (композитор, кийборди), Кийт Флинт (вокал) и Максим (МС).

Билетите за фестивала влизат в продажба в 10:00 ч. на 13 април. Първите 200 билета от всяка ценова категория ще бъдат на промоционална цена с 10 лв. отстъпка. След тяхното изчерпване редовната цена на билетите ще бъде 120 лв. за зоната непосредствено пред сцената, седящите места ще са от 60 до 100 лв. в зависимост от секторите и блоковете на стадиона, правостоящите ще купуват билети по 70 и 90 лв.

Организаторите ще осигурят и 300 билета за зоната „Front Of Stage” на цена от 140 лв. , които ще ползват Priority access и ще бъдат допуснати до стадиона 15 минути по-рано от останалите посетители през отделен вход.   

Скоро ще бъдат обявени и останалите чуждестранни участници на фестивала. Припомняме, че миналата година хедлайнер на Summer Chaos беше американската група Godsmack.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама