Още едно доказателство, че супертърговците съществуват

15:11, 12 апр 16 / Култура 25 604 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Съществуват супертърговци. Подобно на супергероите, те притежават едно важно качество – винаги успяват. Един от тях, на име Фредрик Еклунд, е толкова добър, че дори може да продаде „лед на ескимос“. И не само. Може да продаде абсолютно всичко с чар и увереност, и го прави просто ей така, докато се забавлява.

Преди десет години Еклунд пристига в Ню Йорк от родината си Швеция, единствено с чифт протрити маратонки и с една мечта - да преуспее в града, който никога не спи.

Само за 10 години той се превръща в най-добрия агент по продажба на недвижими имоти на най-конкурентния пазар на планетата, сключва сделки за стотици милиони със знаменитости, продава жилища в целия град и очарова аудиторията по света като звезда от хитовото реалити шоу на телевизия Bravo „Да продадем имот за милиони в Ню Йорк.”

Ще кажете, че това е невъзможно. Според самия Фредрик обаче това е постижимо. Дори и да не смятате себе си за търговец, вие всъщност продавате през целия си живот, защото всеки ден продавате най-ценния си актив - себе си.

Ако търсите начин да успеете в 21 век, отговорът е в ръцете ви - модерният наръчник на успеха - Гарантираната продажба от Фредерик Еклунд. Приятно четене!

Ако искате да прочетете тази книга и тя да стане ваша, участвайте в томболата на Topnovini.bg и издателство Locus Publishing. Условието е: харесайте страницата на Topnovini.bg във фейсбук и споделете в социалната мрежа над 5 произволни новини от нашия сайт, които ви харесват, с интересен коментар към тях. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама