"Електрото" е общински първенец по футбол при най-големите ученици в Русе /снимки/

18:24, 12 апр 16 / Спорт 25 317 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Момчетата от Професионалната гимназия по електроника и електротехника "Апостол Арнаудов" спечелиха Купата за първо място в приключилото днес Общинско ученическо първенство по футбол за юноши старша възраст (XI - XII клас) в Русе.

Надпреварата бе под егидата на Община Русе и Регионалния инспекторат по образование.

Отбори на повече от 10 училища от Русе мериха сили в шампионата, който започна на 8 март. Той приключи на днешния 12 април на терена на Спортно училище "Майор Атанас Узунов", където се проведе и награждаването.

Отборът воден от Мирела Иванова демонстрира постоянство в изявите и заслужи Купата за победител в турнира, която му бе връчена от директорът на Ученическата спортна школа Мая Петрова.

Негови подгласници останаха момчетата от ПГ по туризъм "Иван П. Павлов", а трети - тимът на ПГ по дървообработване и вътрешна архитектура "Йосиф Вондрак". Те получиха своите купи от председателя на Областния съвет на БФС - Русе Димитър Димитров.

Връчени бяха и индивидуални призове. За "Най-добър футболист" бе определен Сонер Хюсеин от ПГТ, за "Най-добър вратар" - Сезер Сабриев от ПГЕЕ, а за "Най-добър реализатор" - Антонио Димитров от ПГЕЕ.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама