Да подменим куците коне и яловите хора в БСП, зове Гергов

18:49, 12 апр 16 / Политика 25 326 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
“В много случаи БСП е спасила България, по отношение на НАТО, климата, етническия мир. По всичко това БСП е водила разумна и мъдра политика”. Това заяви пред bTV председателят на пловдивската организация на Столетницата Георги Гергов.

Кандидат-председателят на БСП заяви още, че на предстоящия конгрес на БСП “трябва да подменим куците коне и яловите хора”. Но отказа да ги посочи поименно, като увери, че ще направи това на самия конгрес.

„Аз съм човекът, който може да извади БСП от тази дупка. Ние продължаваме да сме на дъното и да сме ръждясали. Има едно предаване „Пълна промяна” – това трябва да се случи в тази 120-годишна партия”, коментира още Гергов.

Той смята, че е човекът, който зная какви са проблемите на редовите членове на левицата, нещо което сегашната „шапка” на партията не знае.

Той определи като най-голяма грешка сформирането на кабинета „Орешарски”. ”Как може да направим кабинет, в които премиер не е член на партията, а министрите се арашутисти, как може да позволиш да те яхне ДПС, това е генерална грешка”, коментира социалистът.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама