Канят фирмите на информационен ден за европейските програми в Пловдив

07:05, 18 апр 16 25 250 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Безплатен информационен ден за възможностите за кандидатстване по схеми, финансирани от Европейски структурни и инвестиционни фондове през 2016 г. ще се проведе в конферентната зала в сградата на Община Марица на бул. "Марица" 57 А, гр. Пловдив.

Организатори са Областен информационен център – Пловдив и "Клъстер Тракия икономическа зона", чийто експерти разработват и управляват проекти по Европейски оперативни програми. Срещата е част от кампанията "Успешни ЗАЕДНО" - инициатива на мрежата от 27 областни информационни офиси в страната и Централен информационен и координационен офис, част от Администрацията на Министерски съвет.

По време на информационния ден участниците ще дискутират новостите през настоящия програмен период по отношение финансиране на бизнес проекти, както и предложения за облекчаване на процедурите по кандидатстване и отчитане на проекти.

Експерти от Областен информационен център - Пловдив ще представят конкурси и мерки за финансиране на проекти на фирми по оперативните програми "Конкурентоспособност" и "Развитие на човешките ресурси" – "Енергийна ефективност за малките и средни предприятия", "Добри и безопасни условия на труд", "Подкрепа за разработване на иновации от стартиращи предприятия", както и избрани процедури от Програмата за развитие на селските райони.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама