С концерт на Крисия откриват магазин „Хиполенд” в Добрич

08:04, 18 апр 16 25 1869 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Най-новият търговски комплекс в Добрич „Катина център” вече е получил удостоверение за въвеждане в експлоатация, съобщи Николай Пенчев – управител и собственик на „Катина” ЕООД. Документът е бил връчен в края на миналата седмица. То е за сграда Б от комплекса, която е за инвеститора. Сграда А е с площ 1300 кв. м и е за Община Добрич. Тя е била въведена в експлоатация на 31 януари.

Откриването на новия комплекс по бул. "Добруджа" ще бъде на 5.05. от 17 часа с концерт на Крисия, Димитрина Германова. Тогава ще бъде открит и магазин „Хиполенд”, който ще се помещава на площ от 850 кв. м на втория етаж на комплекса. Компанията е първият франчайз получател на марката „Хиполенд” за страната. Тя има 26 магазина в страната, като този в Добрич е 27-ият, но предвид отдалечеността от столицата, е преценено, че франчайзингът е най-удачната формула.

На първия етаж в комплекса ще има три търговски обекта, банков клон и голям търговски обект с площ от 250 кв. м. Комплексът ще разполага и с паркинг със 120 места – както отпред, така и з комплекса, където са купени два частни терена за целта.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама