Дончева: Бойко Борисов е като в оня виц - "на кривата ракета й пречи Космосът"

08:28, 18 апр 16 / Политика 25 293 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Бойко Борисов е като в оня виц - "на кривата ракета й пречи Космосът". Липсата на ред в държавата причинява винаги дестабилизация. Това коментира по бТВ лидерът на "Движение 21" Татяна Дончева.

"Защо мислите, че проблемите на Македония може да са чужди на България. Заформи се политичекси скандал във връзка с подслушванията там", заяви тя по повод протестите в съседната ни страна. 

За БСП тя коментира, че е партията трябва да си реши шефския въпрос. Според нея не трябва да се гледа на всички като на потенциални кандидати. По думите й сегашният лидер Михаил Миков е наследил проблемите в столетницата от предишния Сергей Станишев. "Аз не бих си позволила такава риторика, която е по-скоро архаична", добави Дончева.

Според нея дали мутрите и мафията реално управляват, знаят хората, които ръководят малък, среден и по-голям бизнес. По думите й, визирайки вчерашната национална работна среща на ГЕРБ, тези хора не могли да бъдат излъгани с подобни мероприятия в НДК.

За антикорупционния закон на Меглена Кунева, Дончева смята, че е "една от поредните смешки на това как закон може да се изкористи". Тя бе категорична, че той ще се превърне в тефтерчето на Филип Златанов.

"Когато по анонимни сиглани запорирате имуществото на хората, това е много далеч от правосъдие и борба с корупцията", коментира още лидерът на "Движение 21".

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама