Сектор “Пътна полиция” в Шумен и областта временно преустановяват дейност

10:13, 18 апр 16 25 458 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Във връзка с възникнали затруднения при експлоатацията на автоматизираната информационна система „Административно-наказателна дейност” от Областната дирекция на МВР в Шумен съобщават, че в сектор “Пътна полиция”- Шумен, Районно управление /РУ/ Велики Преслав, РУ Нови пазар и в РУ Каолиново временно е преустановено извършване на дейности, свързани с Административно-наказателна дейност и съответно предоставяни следните административни услуги за граждани: подаване на заявления за издаване на свидетелство за управление на моторни превозни средства /СУМПС/ и негов дубликат; получаване на СУМПС, връчване на наказателни постановления по Закона за движение по пътищата и Кодекса по застраховане, издаване справки за водачи на МПС.
Напишете коментар
Коментари: 2
1 Анонимен 13:19, 16 дек 20

Моля дайте разяснение за валидността на медицинско свидетелство за подмяна на СУМПС за категория ''B'' и в кой нормативен документ е публикувана тази вяалидност? Например медицинското е издадено на 15.12.2020г. до кога важи?

2 Анонимен 13:45, 16 дек 20

Здравейте,
Прочетох някъде, че заявление за подмяна на СУМПС, заедно с приложените документи към него, може да се подават и в РУ на МВР, моля уточнете в коя стая и на кое гише в РУ Шумен, в какво работно време, може да се извърши това?

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама