Дигиталните професии на 21-ви век представят в Стара Загора

10:55, 18 апр 16 25 249 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Най-атрактивните дигитални професии на 21-ви век ще бъдат представени на  23-ти и 24-ти април в Стара Загора. В залата на „Заралаб“, ще се проведат целодневни безплатни презентации. Целта на инициативата е  да образова и мотивира младежите да търсят възможности за професионална реализация без да напускат България.

 

В рамките на два дни ще бъдат представени най-атрактивните дигитални професии, които дават възможност за високо заплащане и работа от разстояние. Сред тях са програмиране, дигитален маркетинг, графичен дизайн и менажиране на екип от дистанция. Присъстващите ще имат възможност да черпят от опита на доказани в сферата дългогодишни професионалисти.

 

Сред водещите причини младите хора да напускат страната ни, е стремежът към по-висок стандарт на живот. Развитието на технологиите обаче, дава  предпоставка за разрешаване на този проблем. Днес е възможно да работим за чуждестранна фирма от всяка точка на планетата, като цели браншове в българската икономика се базират на този принцип. По време на събитието ще бъдат представени възможностите за професионална реализация, която не налага напускането на родните места:“Какво значи да си фрийлансър и да работиш на свободна практика?” ; “Програмирането като възможност за работа от дистанция”;“Дигиталният маркетинг като възможност за работа от дистанция” ; “Как успешно да ръководим хора от дистанция?”;“Графичният и уеб дизайн като възможност за работа от дистанция”

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама