Пешеходка и моторист пострадаха при катастрофи в Търговище

11:23, 18 апр 16 25 340 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
63-годишна жена и 27-годишен мъж от Търговище попаднаха в болницата след като пострадаха леко при катастрофи, съобщават от Областната дирекция на МВР.

На 16 април около 9,45 ч на ул. „Паисий“ в гр. Търговище 22-годишната М.Г. от гр. Търговище, правоспособен водач, управлявайки лек автомобил „Рено Туинго“, е блъснала неправилно пресичаща пътното платно 63-годишна жена от същия град.

Вследствие на пътния инцидент пешеходката е настанена в МБАЛ-Търговище с фрактура на лява раменна ключица и фрактура на китка, без опасност за живота й.

В същия ден около 16,30 ч на кръстовището на бул. „М. Андрей“ с ул. „Хр. Ботев“ в гр. Търговище правоспособният водач Б.З., на 24 год., от гр. Търговище, управлявайки „БМВ 330 Д“ с търговищка регистрация, е блъснал правомерно изпреварващия го мотоциклет „Сузуки“, управляван от 27-годишен мъж от гр. Търговище.

В резултат мотоциклетистът е получил фрактура на лява ръка. Същият е без опасност за живота му. След настъпилия пътен инцидент  водачът на лекия автомобил е напуснал местопроизшествието, като впоследствие е установен в с. Острец, община Търговище.

По двата случая са образувани досъдебни производства.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама