Събраха близо 15 хил. лева от дарителската кампания "Подай ръка - усмихни се"

16:47, 18 апр 16 25 271 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Общо 14 924 лева са събрани по време на дарителската кампания "Подай ръка - усмихни се" за нуждите на Дневния център "Свети Стилиян Детепазител" в Сливен,  съобщи Даниел Телалев от ГС "Свети Георги Победоносец", организатор на кампанията.

С парите е закупена апаратура за работа с хора с увреждания и материали за функционирането на Центъра. Сред тях са сърдечен и кожен "Биофийдбек", професионална бягаща пътека, "Водна кула" за сензорната зала за релаксация в Центъра, компютър, лаптоп, принтер и стерилизатор за кухненския блок.

Кампанията започна на 25 септември и в края на месец март. Лице на проявата бе най-титулуваната състезателка по борба Станка Златева.

Дневният център е посещаван от 30 деца до 18 години и 30 възрастни хора.

От Сдружението днес обявиха, че на 6 май за трета поредна година пред  параклиса "Св. Георги" в подножието на Бармук баир, се организира празник "На хубав ден Гергьовден". Празникът ще започне в 10.30 часа с кръщаване на дете по стар български обичай. Предстоят и други изненади, които сливналии ще разберат на място, по време на празника.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама