ГЕРБ ще има кандидат-президентска двойка през юни-юли

19:53, 18 апр 16 / Политика 25 241 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
ГЕРБ ще има своя кандидат-президентска двойка, каза премиерът Бойко Борисов по БТВ. „ Всеки,който ще иска да я подкрепи, е добре дошъл. Ще говорим това, коя ще е тя юни-юли. Да не се надяват, че на някой ще му сдадем властта, че няма да участваме”, каза още Борисов. Той не каза дали, ще подкрепи сегашният президент Росен Плевнелиев или ГЕРБ ще има друг кандидат за държавен глава.

„С Росен Плевнелиев работех прекрасно като министър, фантастично като президент, имаме да свършим още. Неслучайно казах нека да мине юни-юли, тогава ще говорим за нашата президентска двойка, защото искам той да си изкарва мандата в комфорт и спокойствие, а не като дойде примерно полския президент тука, журналистите да ни питат само кой ще е следващият”, посочи премиерът. „Той свърши много работа. Аз съм изключително признателен и смятам, че той беше добър президент, много добър президент и продължавам да го има за най-голям приятел и очаквам в зависимост от решенията, които ще вземем ни-юли в партията, той и занапред да остане много близък”, каза още Борисов.

„Нито съм давал жълт картон на някого, нито съм казвал, че ще подкрепя чужд кандидат президент на друга партия”, допълни той.

 

   

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама