Съветниците ще обсъждат кандидатстване с два проекта по ОП "Региони в растеж"

12:06, 20 апр 16 / Политика 25 291 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Съветниците ще обсъждат кандидатстване по два проекта по Оперативна програма "Региони в растеж" на предстоящото заседание на Общински съвет - Плевен. Това съобщи от кабинета на председателя Мартин Митев днес.

По предложение на кмета Георг Спартански, ще бъдат дискутирани кандидатстване по проекти „Подобряване на условията за предоставяне на модерни образователни услуги в областта на образованието” и „Осигуряване на устойчива градска среда на Плевен”, по ОП "Региони в растеж".

Предварителния дневен ред включва общо 23 точки, както и отговор на граждански въпроси. Сред по - интересните теми са избор на представител на общината в Общото събрание на "Мизия 2000" АД, приемане на годишни отчети и баланси за 2015 г. на търговските дружества с общинско участие, предложение за създаване на Комплекс за социални услуги за деца и семейства.

Кметът ще внесе и две предложения, касаещи социалните услуги: за увеличаване капацитета на Център за социална рехабилитация и интеграция за жени и деца, претърпели насилие и относно увеличаване капацитета на Център за социална рехабилитация и интеграция за деца с увреждания.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама