Жена се отърва на косъм от паднало дърво в Пловдив

12:54, 20 апр 16 25 309 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Липа падна до входа на училище "Яне Сандански", съобщи за Пловдив Topnovini.bg кметът на район "Южен" Борислав Инчев. При падането над дървото в близост се е намирала преподавателка от училището. "Краищата на клон са засегнали леко жената, но уплахата й е била много по-голяма. За всеки случай обаче е извикана линейка, която е откарала жената за преглед", заяви Инчев. По думите му след прегледа жената е освободена от болницата като е установено, че няма наранявания.

Той е категоричен, че няма засегнато дете по никакъв начин, каквито информации се появиха в някои пловдивски медии. "Дървото вече е отрязано, а клоните са раздробени. Ако някой мине сега, няма да разбере, че преди 40 минути е имало дърво", заяви още Инчев.  

Районният кмет съобщи, че в "Южен" е имало инциденти с паднали дървета на улиците "Стефан Стамболов", "Трети март" и до ЦДГ "Деница". "Клоните, които са паднали, включително по пътното платно или по тротоарите, са отстранени. Разпоредил съм допълнително екипи на дирекция "Екология" да започнах обходи и ако има други паднали дървета, за които не са ни сигнализирали, да бъдат премахнати", уточни Инчев.

На други места в града също има сигнали за паднали дървета, клони и саксии. Силният вятър в Пловдив обърна и голяма част от масите на Панаира на занаятите.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама