Пратиха в затвора джебчийка от Игнатиево

15:06, 20 апр 16 25 401 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Варненският окръжен съд одобри споразумение за решаване на наказателното производство срещу 29-годишната Сашка Илиева от гр. Игнатиево, Варненска област. Тя се призна за виновна за това, че на 14 март миналата година в гр. Аксаково, в условията на продължавано престъпление, на три пъти използвала чужда дебитна карта без съгласието на титуляра. Изтеглената сума е 150 лева. Съгласно одобреното споразумение Илиева ще търпи наказание „лишаване от свобода“ за срок от 1 година и 2 месеца при първоначален строг режим в затворническо общежитие от закрит тип.

С картата джебчийката, която и преди е осъждана, се сдобила, след като откраднала дамската чанта на жена, пристигнала с автобус от Истанбул на автогарата във Варна. В чантата били нейните документи за самоличност, дебитна карта с лист, на който бил написан ПИН кодът, имало пари и други вещи.

Крадлата била уличена, след като било установено кога и от кой банкомат е изтеглена сумата от сметката на потърпевшата и последвалата лицево- идентификационна експертиза на заснетите кадри от камерите на банката.

Споразумението, одобрено от съда днес, влиза в сила веднага.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама