Борисов не губи дъвка, а един много обемист параван, каза Радан Кънев за Пеевски

17:57, 20 апр 16 / Политика 25 325 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
“Борисов бърка жестоко. Борисов не губи дъвка, а един много обемист параван. Защото като се каже модела КОЙ, този модел някакси се запълваше много корпулентно от образа на г-н Пеевски. Сега корупцията и властта са много по-видими и уязвими”. Това каза лидерът на ДСБ Радан Кънев пред bTV във връзка с коментара на премиера Бойко Борисов, че Пеевски напуска страната.

“Аз много се радвам, че той смята, че Пеевски напуска страната. Дай Боже да е прав”, заяви още той. Според него е хубаво, че след няколкото разкрития около него, той си отива.

“Прокуратурата се е превърнала в PR-агенция”, коментира Кънев относно последните “удари по корупцията”. “Не може да се води истинска борба с корупцията под диктовката на лидера на най-голямата партия. Ако приемем, че премиерът отваря вратата за борбата с корупцията, то преди това е имало чадър и въпросът е кой е сложил чадър - Цацаров или Борисов и кой управлява страната”, каза още той.

“Прокуратурата вдига много шум, помните първата година на управлението на ГЕРБ - първото - колко арести имаше. Почти всички арести, както и 100% от тези за корупция, завършиха с оправдателни присъди”, припомни още лидерът на ДСБ.

Според него акциите са “елемент от медийното планиране” на властта.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама