С бомби и факли феновете на ЦСКА блокираха София (снимки)

18:12, 20 апр 16 / Спорт 25 422 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Стотици фенове на ЦСКА се събраха на протест в София, с който успяха да блокират движението в центъра на столицата. Недоволството нямаше конкретна причина, като дори и самите присъстващи не знаеха за какво точно тарторите в агитката на "червените" са решили да направят протест, предаде репортер на София Topnovini.bg. 



Феновете се събраха пред сградата на Българския футболен съюз, където поискаха оставката на президента на БФС Борислав Михайлов. Чуваха се и нецензурни думи към премиера Бойко Борисов. 



На място имаше дсетки полицаи и представители на жандармерията. Има и коли с водно оръдие, които се използват при масови безредици.



След протеста привържениците се отправиха към Орлов мост, където блокираха движението. На възловото столично кръстовище те спретнаха шоу за страничните наблюдатели, като хвърляха бомби и развяваха запалени факли. "Червените" фенове не пропускаха дори и автомобили на градския транспорт. 



Протестът идва малко преди началото на мача на ЦСКА срещу Берое за Купата на България. Двубоят е от 20 ч. на стадион "Българска армия". 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама