Шуменка спечели чек за 200 лв. с телефонно обаждане

18:14, 20 апр 16 25 410 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Хелия Топалова от Шумен е късметлийката, която ще получи „енергиен чек” за 200 лв. от ЕНЕРГО –ПРО.  Жената го спечелила като позвънила на националната телефонна линия на компанията и станала осеммилионният й клиент, съобщиха от дружеството. 

Осеммилионното обаждане е получено на 23 март в 10.50 часа. Първата сметка, която ще покрие ваучера на печелившото семейство е тази за април, издадена преди дни от енергийното дружество.

Остатъкът от чека ще бъде използван за плащане на следващите сметки на домакинството до изчерпването на сумата.

Шуменката получи днес чека си от управителя на ЕНЕРГО-ПРО Варна Стефан Абаджиев и сподели, че наградата ще бъде от полза за семейния бюджет. „Радвам се, че точно аз бях късметлията”, каза Топалова.

Компанията, която обслужва Североизточна България, е първата в електроенергийния сектор в страната, която в края на 2006 г. въведе обслужване на своите клиенти чрез единен телефонен номер, уточниха от дружеството.

Телефонният център разполага с две автоматични линии - за обслужване при подаване на сигнал за авария и автоматична линия за проверка на сметката за тока. За денонощие най-големият брой обаждания от началото на 2016 г. е бил близо 7 400, най-често хората звънят, за да питат каква им е сметката и имат ли предстоящи плащания.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама