Спират водата в „Надежда“, „Люлин“, „Овча купел“ и центъра

08:39, 22 апр 16 25 305 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 22 април, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с монтаж на водомер до бл. 460, жк. „Надежда“ IV се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бл 460 и бл.461(висока зона). При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 460.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 264 жк. „Люлин“ 2, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бл. 263, бл. 264; по ул. „Ицках Грациани“ от бул. „Царица Йоана“ до ул. „Проф. д-р Александър Станишев“, ул. „Околовръстен път“ №774 и №775. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: между бл. 262 и бл. 263.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Цанко Церковски“ кв. „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Цанко Церковски“ от ул. „Христо Смирненски“ до бул. „Драган Цанков“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Христо Смирненски“ ъгъла с ул. „Цанко Церковски“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Кракра“ Център се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Кракра“ от ул. „Шипка“ до бул. „Цар Освободител“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Кракра“ ъгъла с ул. „Шейново“.

Във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. „Леска“ кв. „Требич“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Филип Миланов“, ул. „Владимир Конев“, ул. „Павел Венков“, ул. „Латин Колев“, ул. „Мрахорица“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Филип Миланов“ ъгъла с ул. „Леска“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Нов век“ кв. „Овча купел“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Нов век“ от ул. „Любляна“ до ул. „Институтска“; по ул. „Институтска“ от ул. „Нов век“ до ул. „Боряна“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Нов век“ ъгъла с ул. „Институтска“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Монова могила“ с. Доброславци се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Монова могила“ от ул. „Доброславско шосе“ до ул. „Космонавт“, ул. „Борова гора“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Монова могила“ ъгъла с ул. „Борова гора“.

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Маринковица“ местност „Гърдова глава“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Маринковица“ от ул. „Симеон Радев“ до бул. „Александър Пушкин“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Маринковица“ ъгъла с ул. „Симеон Радев“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Стефан Стамболов“ с. Бистрица се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Стефан Стамболов“ от №67 до №107. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Стефан Стамболов“ ъгъла с ул. „Шипка“.

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение с. Клисура, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. 2-ра. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 2-ра до кметството.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама